Spring til indhold

Fole - nærhed, sammenhold og dynamik

Byg og bo i Fole

Fole ligger midt i den sønderjyske natur. Vi er et aktivt samfund med aktive borgere. Vi er et åbent samfund, og vi vil gerne være flere. Nedenfor kan du læse 6 grunde til at Fole blev kåret som årets landsby i Haderslev Kommune i 2009, og som du kan bruge, hvis du overvejer at flytte til byen. 

  • Naturen er tæt på i Fole. Årup hede, Enderupskov og Stensbæk plantage, nogle af regionens største skove, Gram Storskov, og bedste fiskevand, Gram å og Gelså, ligger lige udenfor byskiltet.
  • Kulturen er tæt på i Fole. Byen ligger imellem slotsbyen Gram, og vikingebyen Ribe. Der er 5 kilometer til Rødding, hvor der er svømmebad, kulturcenter og biograf. Der er indkøbsmuligheder i Sdr. Hygum, Gram og Rødding og Ribe.
  • I Fole kan du hurtigt blive en del af fællesskabet. Vi kan rigtigt godt lide mennesker, der vil hjælpe med at udvikle byen, eller som vil hjælpe til i foreningerne. Du giver lidt af din tid – men omvendt kommer du hurtigt til at lære nogen at kende, og du kommer hurtigt til at blive en del af byen.
  • Huspriserne er lave i Fole. Huspriserne er bare lavere i landsbyerne, også i Fole. Lavere huspriser giver større frihed over egen tilværelse – eller bare mulighed for at arbejde mindre.
  • Gode beskæftigelsesmuligheder omkring Fole. Indenfor 25-40 minutter fra Fole ligger Esbjerg, Vejen, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Tønder og mange andre mindre bysamfund med mange arbejdspladser.
  • Fole er et trygt sted for børnene. Vi har dagpleje, naturbørnehave, friskole, multibane og hal, samt et godt foreningsliv, og så vil vi det gode og trygge samfund i byen.

Hvis du vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte landsbyudvalget, som gerne besvarer spørgsmål – både de praktiske om byggegrunde og boliger, men også de mere spændende…

Velkommen til Fole

 

Skriv et svar