Koncert med TheClowns i Fole Kirke lørdag d. 14. marts kl. 16.00 er aflyst

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
14/03/2020
16:00 - 17:30

Kategorier


TheClowns spillede i Gram Kirke i marts 2019. Det var en kæmpe oplevelse for TheClowns, da kirkerummet viste sig at passe perfekt til bandet. Derfor har TheClowns, efter denne koncert, arbejdet på at få en kirke-turné på benene. Det er lykkedes,  og mini-forårs-kirke-turnéen har Fole Kirke 14/3 2020 kl 16.

TheClowns spiller egne numre –  med tekst og stemning i fokus. 

TheClowns får både prædikatet pop/rock – og nogen gange også folk. TheClowns har den sidste tid forfinet udtrykket, og gået mere i den akustiske retning. Der er tilkommet cajun og melodika  – men det er stadig Mettes vokal og Nicolais signatur el-guitar der er i centrum. 

TheClowns har, udover i Gram Kirke, optrådt ved flere forskellige arrangementer, blandt andet 2 gange på Kløften Festival i Haderslev, Stampenborg, Vedsted Søfestival, Stafet for Livet Haderslev, Godset Kolding, Heim, Godt Gemt og et utal af koncertsteder og barer i Haderslev og opland. 

TheClowns arbejder netop nu i studiet med 7. Lp-udspil. Der er udkommet singler i løbet af efteråret 2019, og TheClowns håber at få et fuldt album ud i løbet af forsommeren 2020.

 I 2018 udgav bandet 6. Album – ”Home Made” –  på Vinyl, cd og elektroniske udbydere. Albummet fik 4 stjerner i JV. 

TheClowns er  inspireret af bl.a. REM, Alanis Morissette, og Fleetwood Mac, men med tiden har bandet fundet sin egen lyd.

Teksterne skrives af Mette, de er både på dansk og engelsk, og tåler en nærlæsning –  TheClowns har nemlig noget på hjerte. Fortællinger, drømme og refleksioner over livet i med- og modgang, er gennemgående temaer i bandets tekstunivers

TheClowns er tilgængelige på Itunes, Spotify etc.

TheClowns:

Mette Kjær Østergaard-Nielsen: Vokal
Henrik Fogh Jensen:  Trommer
Nicolai Schartau Andersen: Guitar og kor
Morten Østergaard-Nielsen: Bas

Find TheClowns på
www.TheClowns.dk
https://www.facebook.com/TheClowns.dk/