Konfirmation i Fole

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
12/06/2021
9:00 - 10:00

Lokation
Fole Kirke

Kategorier


💥💥NYE KONFIRMATIONS-DATOER💥💥
Kære konfirmander og forældre
Ang. konfirmationerne foråret 2021
Det er en underlig tid, vi lever i. Covid-19 har ændret alt, og det er svært at sige, hvordan verden ser ud om en måned.
Men vi ved dog, at vi går mod bedre tider. Vaccinen er ved at blive rullet ud. Og så har vi også den erfaring med Corona, at når det bliver varmere i vejret, så er smittetrykket mindre.
Det er ikke til at vide, hvordan verden ser ud i april, hvor konfirmationerne skulle have ligget. For en ting er, at man kunne gennemføre det i kirkerne. Noget andet er, om man kan mødes bagefter.
Menighedsrådene i Gram, Fole og Højrup har derfor besluttet, at konfirmationerne bliver flyttet til juni måned i håb om, at verden er blevet åbnet mere op, og at vaccineprogrammet er blevet udrullet i en grad, så også mere udsatte familiemedlemmer kan deltage i en konfirmationsfest.
De nye datoer bliver som følger:
‼Lørdag d. 12. juni‼
Fole: kl. 9 (oprindelig dato 11. april)
Gram (a-hold): kl. 11 (oprindelig dato 18. april)
‼Søndag d. 13. juni‼
Højrup: kl. 10.00 (oprindelig dato 25. april)
Gram (b-hold): kl. 10.00 (oprindelig dato 25. april)
Vi ved, at det er en indgribende beslutning. Men på den her måde håber vi, at flest mulige kan være med, at vejret er bedre og at man nu i god tid kan nå at leje f.eks. et telt. Og så er der også mulighed for, at børnene kan få en stor fælles blå mandag, hvis der bliver arrangeret en sådan.
I må endelig ringe eller skrive til os, hvis der er spørgsmål.
På menighedsrådenes vegne
Annesofie Munch
29 17 14 19
aaam@mail.dk
&
Johannes Gjesing
29 80 78 38
jgj@km.dk