Spring til indhold

Fole - nærhed, sammenhold og dynamik

Spejdertroppen

Spejdertroppen er for børn fra 4 – 9 klasse. Pt. holder vi vores møder ca. hver anden søndag. Vi bruger en del af møderne på at tage forskellige mærker samt hygge og god mad over bål.

I spejdertroppen er der tilknyttet flere ledere:
Kia: 25 år, har været spejder i 18 år. Arbejder til daglig som kemiingeniør og strukturerer/planlægger møder, større begivenheder samt diverse arrangementer i troppen. Med andre ord: praktisk gris.

Cecilie: 21 år, har været spejder i 15 år . Studerer til sygeplejerske. Planlægger møder og har deltaget i/planlagt mange spejderkurser. Fungerer i troppen som allround krydderi. Cecilie har ansvar for de mærker som vi tager i gruppen.

Jens Jørgen: 26 år, har været spejder i 19 år. Arbejder som landbrugsmaskinmekaniker.  Planlægger møder og er troppens vilde idé-mand.

Karsten: 21 år, har været spejder i 15 år. Arbejder som elektriker. Planlægger møder og er medansvarlig på de mærker vi tager i gruppen.

Lobber: 44 år, har været spejder i 36 år. Har været turen rundt inden for hele korpset og både planlagt/deltaget i diverse lederkurser. Lobber er desuden troppens kreative islæt.

Hvis dette lyder som noget for dig kan Kia kontaktes på tlf. 24401545